5. srpna 2024
Novinky na Vášřemeslník, červenec 2024

Reklama

V červenci jsme spustili několik důležitých aktualizací a vylepšení, které usnadní využívání našich služeb jak pro zákazníky, tak pro naše registrované firmy. Děkujeme všem za cenné podněty, které nám pomáhají platformu neustále zdokonalovat.

Aktualizace mapy

Pro zjednodušení vyhledávání jsme upravili našeptávač adres tak, aby nyní zobrazoval pouze lokality v rámci České republiky. To eliminuje zbytečné zmatky s adresami z celého světa a usnadňuje orientaci na našem webu. Kromě toho už není nutné vybírat adresu z našeptávače adres. Jakmile začnete psát, systém automaticky načte první navrženou adresu, což urychluje a zjednodušuje proces vyhledávání.

Řazení firem podle vzdálenosti

Nejvýraznější novinkou je řazení firemních zápisů podle vzdálenosti od zadané adresy uživatelem. Tato funkce zajišťuje, že zobrazené firmy jsou teď relevantnější a hlavně nedochází ke znevýhodnění, nebo naopak ke zvýhodnění pozic firemních zápisů.

Faktury lze uhradit platební kartou!

Zavedli jsme novou možnost úhrady faktur přes GoPay, která zahrnuje platby platebními kartami, Google Pay a Apple Pay. Tato novinka výrazně zjednodušuje proces platby a dává vám více možností, jak uhradit fakturu.

Nové kategorie – činnosti firem

Pokračujeme v přidávání nových činností do našeho katalogu, díky čemuž je náš seznam služeb stále komplexnější. Velké poděkování patří všem firmám, které nám pomáhají rozšiřovat naše kategorie tím, že nám zasílají návrhy na nové činnosti.

Nově nabízíme čtvrtletní a půlroční platby

Reagujeme na vaše požadavky a rozšiřujeme možnosti předplatného. Kromě měsíčního a ročního předplatného nově nabízíme také čtvrtletní a půlroční varianty. Cenové rozdíly jsou minimální, ale vždy platí, že delší varianta je o něco levnější a hlavně stále platí doživotní garance zachování ceny.

Přepracovaná registrace firmy

Vylepšili jsme proces doplňování kategorií při registraci firmy. Nyní stačí vybrat hlavní kategorii a systém automaticky zobrazí relevantní činnosti, což eliminuje nutnost procházet více než 200 možných činností. Toto zjednodušení zefektivňuje registraci a umožňuje rychlejší a přesnější zařazení vaší firmy do správné kategorie.

Věříme, že tyto změny vám usnadní používání portálu a pomohou vám rychleji najít nebo nabídnout služby. Děkujeme všem našim uživatelům za jejich návrhy a zpětnou vazbu, která je pro nás nepostradatelná pro další rozvoj naší platformy.

Reklama

Registrujte firmu

Připojte se k nám ještě dnes a začněte těžit z výhod, které Váš Řemeslník nabízí. Vytvoření firemního zápisu je jednoduché a rychlé, a co je nejdůležitější, může vám otevřít dveře k novým příležitostem.

Nemáte ještě svůj účet? Ten vám vytvoříme během založení firmy. Registrujte svou firmu ještě dnes!.