GUZIUR SYSTEM

Popis firmy
Komplexní bezpečnostní řešení a inteligentní domácnosti

Alarmové systémy
V rámci realizace projektů a montáže alarmových systémů nabízíme klientům dvě základní řešení:
  1. Zabezpečení pláště budovy: Instalujeme zabezpečovací systém, který střeží okna a dveře, což je vhodné také pro majitele domácích mazlíčků.
  2. Pohybová čidla: Bezpečí zajištěné pomocí pohybových čidel, která lze rozdělit do konkrétních sekcí, jako je přízemí, patro, garáž atd.
Po dokončení instalace zabezpečovacího systému poskytujeme klientům důkladné zaškolení, aby plně rozuměli svému novému zařízení a věděli, jak s alarmem pracovat.

Kamerové systémy
Nabízíme spolehlivé a nenáročné kamerové systémy, které vám pomohou mít svůj majetek pod kontrolou. Připravíme řešení na míru a zajistíme montáž. Pomůžeme vám vybrat nejvhodnější kameru na základě vašich potřeb, ať už jde o množství kamer, jejich velikost nebo typ (statický či otočný).

Stejně jako u alarmů, po instalaci kamerového systému poskytujeme řádné zaškolení, aby klienti věděli, jak se systémem správně zacházet.

Inteligentní domácnosti
Inteligentní domácnost zjednoduší váš život díky moderním technologiím, které lze snadno ovládat z chytrého telefonu. Naše systémy jsou vhodné pro začátečníky i náročné uživatele. Systémy inteligentních domácností propojujeme do jednoho celku s přístupem přes mobilní zařízení, preferujeme technologii Loxone pro její spolehlivost a funkčnost.

Pomůžeme vám s výběrem technologie, která bude vyhovovat vašim potřebám, a zajistíme instalaci. Naše systémy vám zajistí pohodlí, bezpečí a úsporu energie a času. Doporučujeme instalaci zejména v novostavbách nebo domech před rekonstrukcí, ale dokážeme poradit i s instalací v objektech bez strukturované kabeláže pomocí bezdrátových prvků.

Po dokončení instalace inteligentní domácnosti nabízíme klientům řádné zaškolení a zajišťujeme záruční a pozáruční servis.

Pokud máte zájem o naše služby v oblasti zabezpečovacích systémů, kamerových systémů nebo inteligentních domácností, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme více informací a doporučíme nejvhodnější řešení pro vaše potřeby.
Kategorie
Prodáváme

POST A COMMENT

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ověření reCAPTCHA vypršelo. Prosím, obnovte stránku.

477 Zobrazeno
Další pobočky
Komenského 180, 389 01 Vodňany
České Budějovice. Bez kamenné pobočky
Velehradská třída 1206, 686 01 Uherské Hradiště
J. Bendy 1465/40, 370 05 České Budějovice
České Budějovice. Bez kamenné pobočky
Nemáte ještě svůj účet? Ten vám vytvoříme během založení firmy. Registrujte svou firmu ještě dnes!.