VIP cleaning service

Popis firmy
Nabízíme komplexní úklidové služby zaměřené na domácnosti ve Zlínském kraji. Jsme odborníci na generální úklidy a denně provádíme klasické úklidy, mytí oken, čištění koberců a sedaček, a úklid po rekonstrukcích. Naše hospodyně jsou připraveny vám pomoci s jakýmkoliv úklidem, ať už jde o běžné či generální čištění.

Generální úklid zahrnuje:
  • Detailní úklid koupelny: Čištění spár, obkladů, sprchových koutů, kolejnic, vyklízení a čištění skříněk a šuplíků, otírání světel, dveří a klik.
  • Kompletní úklid kuchyně: Vyskládání a čištění kuchyňské linky, vysávání, odmašťování obkladů a spotřebičů (chladnička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice apod.).
  • Úklid celého bytu: Detailní úklid všech místností, s možností uspořádání šatníků, skládání oblečení a žehlení na přání.
Kolik hospodyněk přijede? Na generální úklidy obvykle jezdí 3 až 6 hospodyněk, někdy i více podle potřeby. Počet hospodyněk se určuje dle velikosti a stavu vaší domácnosti.
  • 1+1 (kk): 3 hospodyně (v případě potřeby více)
  • 2+1 (kk): 3-4 hospodyně
  • 3+1 (kk): 4 hospodyně
  • 4+1 (kk): 4-5 hospodyněk
  • 5+1 (kk): 4-5 hospodyněk
  • 6+1 (kk): 4-6 hospodyněk
Délka generálního úklidu: Generální úklid běžně trvá přibližně 6 hodin, v součtu však může být i delší podle rozsahu prací.

Předání zakázky: Na konci úklidu je majitel domácnosti povinen si zakázku převzít a zkontrolovat. Společně s našimi hospodyněmi vyplníte předávací protokol, abychom zajistili vaši plnou spokojenost.

Pokud potřebujete profesionální úklidové služby ve Zlínském kraji, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme více informací a domluvíme se na vašich konkrétních požadavcích.
Prodáváme

POST A COMMENT

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ověření reCAPTCHA vypršelo. Prosím, obnovte stránku.

316 Zobrazeno
Další pobočky
Komenského 180, 389 01 Vodňany
České Budějovice. Bez kamenné pobočky
J. Bendy 1465/40, 370 05 České Budějovice
České Budějovice. Bez kamenné pobočky
Smetanova 523, 739 61 Třinec

Vlastníte tuto firmu a chcete jí spravovat? Postup najdete v informacích pro firmy

Nemáte ještě svůj účet? Ten vám vytvoříme během založení firmy. Registrujte svou firmu ještě dnes!.