Marek Dužda

Popis firmy
Nabízíme komplexní služby v oblasti stavebních, demoličních a zahradních prací, především v okolí Bruntálu, Opavy a Olomouce. S důrazem na kvalitu a spolehlivost jsme připraveni pomoci vám s různými projekty, ať už jde o práci se dřevem, výkopové práce nebo údržbu zahrad.

Naše služby zahrnují:
  • Zemní práce a bagrování: Profesionální provádění výkopových prací pro základy staveb, terénní úpravy a další projekty, které vyžadují přesné a efektivní zemní práce.
  • Bourání a demolice: Bezpečné a rychlé bourací a demoliční práce, včetně odklízení materiálu.
  • Tesařské práce: Výroba a montáž dřevěných pergol, plotů, přístřešků a zahradního nábytku s důrazem na trvanlivost a estetiku.
  • Dřevorubecké práce: Kácení stromů, odklízení dřeva a další lesnické práce, prováděné s ohledem na bezpečnost a životní prostředí.
  • Hodinový manžel: Různé drobné opravy a montážní práce v domácnosti, včetně montáže nábytku, údržby zařízení a sekání trávy
Jsme připraveni přizpůsobit naše služby vašim specifickým potřebám a zajistit, aby byl každý projekt proveden s maximální péčí. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si termín realizace.
Prodáváme

POST A COMMENT

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ověření reCAPTCHA vypršelo. Prosím, obnovte stránku.

25 Zobrazeno
Nemáte ještě svůj účet? Ten vám vytvoříme během založení firmy. Registrujte svou firmu ještě dnes!.