MODES decori

Popis firmy
Jsme kuchyňské studio s kamennou pobočkou, které se specializuje na výrobu kvalitních a na míru šitých kuchyní a vestavěných skříní. Naším cílem je vytvořit pro vás nejen funkční, ale také esteticky atraktivní prostory, které budou odpovídat vašim potřebám a vkusu. S dlouholetými zkušenostmi v oblasti truhlářství a interiérového designu nabízíme komplexní služby od návrhu až po realizaci.

Naše služby zahrnují:
  • Kuchyně na míru: Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, které se dokonale přizpůsobí vašemu prostoru a stylu. Zajišťujeme kompletní realizaci kuchyňských linek včetně návrhu, výroby, montáže a instalace spotřebičů. Naším cílem je vytvořit kuchyni, která bude splňovat všechny vaše požadavky na funkčnost a estetiku.
  • Vestavěné skříně: Vyrábíme vestavěné skříně na míru, které maximálně využijí dostupný prostor ve vašem domě nebo bytě. Nabízíme širokou škálu designů a materiálů, aby výsledný produkt přesně odpovídal vašim představám a potřebám.
  • Další stolařské práce: Kromě kuchyní a vestavěných skříní se věnujeme také výrobě dalšího nábytku na míru, jako jsou knihovny, kancelářský nábytek, komody, postele, koupelnový nábytek a další interiérové prvky. Vždy dbáme na kvalitu zpracování a detailní provedení.
Proč si vybrat nás:
  • Komplexní služby: Nabízíme vám kompletní servis od návrhu až po realizaci, včetně profesionálního poradenství v oblasti interiérového designu.
  • Individuální přístup: Každý projekt je pro nás jedinečný, a proto přizpůsobujeme naše služby vašim specifickým požadavkům a představám.
  • Kvalita a preciznost: Dbáme na vysokou kvalitu zpracování a preciznost při realizaci každého projektu.
  • Zkušenosti a spolehlivost: Naše dlouholeté zkušenosti v oboru nám umožňují nabídnout vám řešení, která jsou nejen funkční, ale i esteticky dokonalá.
Navštivte naši kamennou pobočku nebo nás kontaktujte pro nezávaznou konzultaci. Společně vytvoříme kuchyň nebo vestavěnou skříň vašich snů.
Prodáváme
Koupelna a sanita
Kuchyně a vybavení
Nábytek

POST A COMMENT

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ověření reCAPTCHA vypršelo. Prosím, obnovte stránku.

Sociální sítě
29 Zobrazeno
Nemáte ještě svůj účet? Ten vám vytvoříme během založení firmy. Registrujte svou firmu ještě dnes!.