Vít Šolek

Popis firmy
Naše firma se specializuje na kompletní rekonstrukce bytů, domů a chat. S našimi odbornými znalostmi v oblasti elektroinstalací, instalatérských prací a stavebních rekonstrukcí vám nabízíme komplexní servis, který zajistí, že váš projekt bude proveden s maximální péčí a precizností.

Naše klíčové služby zahrnují:
  • Elektrikářské práce: Provádíme veškeré elektroinstalační práce, od instalace nových rozvodů až po rekonstrukce stávajících systémů. Zajistíme bezpečné a efektivní zapojení elektrických spotřebičů, osvětlení, a veškerých dalších elektroinstalací v souladu s nejnovějšími normami a předpisy.
  • Instalatérské práce: Poskytujeme komplexní instalatérské služby, včetně rozvodů vody, odpadů, plynu a topení. Zajišťujeme instalaci a údržbu topných systémů, radiátorů, podlahového vytápění a dalších zařízení, která zvyšují komfort vašeho domova.
  • Rekonstrukce bytů a domů: Nabízíme kompletní rekonstrukce interiérů, od přestaveb bytových jader po rozsáhlé rekonstrukce celých domů. Naše služby zahrnují vše od bouracích prací, přes výstavbu nových stěn a instalaci sádrokartonových příček, až po finální úpravy, jako je malování a pokládka podlah.
Proč si vybrat nás?
  • Profesionální tým: Naše zkušenosti a odborné znalosti v oblasti elektroinstalací a instalatérských prací vám zaručují vysokou kvalitu provedení.
  • Komplexní služby: Od prvotního návrhu až po finální dokončení prací – zajistíme vše potřebné, aby váš projekt proběhl bez starostí.
  • Individuální přístup: Každý projekt přizpůsobujeme specifickým potřebám a požadavkům našich zákazníků.
  • Dodržování termínů: Respektujeme dohodnuté termíny a ceny, abyste měli jistotu, že vaše investice bude realizována včas a bez překvapení.
Kontaktujte nás a nechte si zpracovat nabídku na míru pro vaše rekonstrukční a stavební projekty. Jsme tu, abychom vám pomohli vytvořit prostor, který bude plně odpovídat vašim představám a potřebám.
Prodáváme

POST A COMMENT

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ověření reCAPTCHA vypršelo. Prosím, obnovte stránku.

22 Zobrazeno
Činnosti
Asfaltový šindelBagristaBetonář a armovačBetonová podlahaBourání a demoliceBroušení a leštění podlahČištění fasádyDekorativní stěrkaDětský pokojDlaždičDokončovací práceDomy na klíčDřevěný plotDřevostavbaDveře a zárubněElektrikářElektroinstalaceFasádní omítkaFasádníkGabionový plotHliníkový plotHodinový/á manžel/kaInstalatérIzolace potrubíIzolace stavbyIzolace střechyIzolatérKamenný koberecKancelářský nábytekKnihovnaKoberecKomodaKoupelnový nábytekKovový plotKuchyňská linkaLitá podlahaMalba stěnMalíř a natěračMontáž nábytkuMontáž okenNátěry fasádyNátěry střechNatírání dřevaNatírání kovuNatírání okenOchrana před bleskemOkenářOprava okenOprava střechyParketyPlastový plotPlechová krytinaPletivový plotPlynařPodlahářPodlahové vytápěníPokrývač a klempířPostelPředsíň a botníkPřipojení kotle na tuhá palivaPřipojení plynového kotlePřipojení plynového spotřebičePřípojka plynuPVCRadiátoryRekonstrukce bytového jádraRekonstrukce bytuRekonstrukce domuRekonstrukce koupelnyRekonstrukce kuchyněRekonstrukce střechyRevize elektroinstalaceRevize elektrospotřebičůRoletyRozvody elektřinyRozvody odpadůRozvody plynuRozvody topeníRozvody vodySádrokartonářŠatnaŠatní skříňSchodySeřízení oken a dveříStavba domuStínící technikaStolařStřešní taškyŠtukatérStůlSvářečTepelná izolaceTepelné čerpadloTlakové zkouškyTopenářTruhlářVestavěná skříňVýkopové práceVýškové práceZahradní nábytekŽaluzieZateplení fasádyZděný důmZděný plotZedníkZemní práce
Nemáte ještě svůj účet? Ten vám vytvoříme během založení firmy. Registrujte svou firmu ještě dnes!.