Jan Sucharda

Popis firmy
Specializujeme se na realizaci a úpravy povrchů podlah, stěn a schodišť pomocí cementových designových stěrek panDOMO a hliněných designových stěrek. Naše služby jsou zaměřeny na vytváření moderních, esteticky atraktivních a vysoce funkčních povrchů, které přinášejí do vašeho interiéru jedinečný designový prvek.

Naše služby zahrnují:
  • Cementové designové stěrky panDOMO: Provádíme aplikaci cementových stěrek panDOMO na podlahy, stěny a schodiště. Tento materiál nabízí širokou škálu textur a barev, díky čemuž lze dosáhnout luxusního a moderního vzhledu povrchů, které jsou odolné a snadno udržovatelné.
  • Hliněné designové stěrky: Realizujeme hliněné designové stěrky, které jsou ekologické, prodyšné a přispívají k přirozenému klimatu v interiéru. Tyto stěrky jsou ideální pro vytváření příjemného a zdravého prostředí s přírodním vzhledem.
Proč si vybrat nás:
  • Inovativní materiály: Pracujeme s nejmodernějšími materiály a technologiemi, abychom vám poskytli vysoce kvalitní a dlouhotrvající povrchy.
  • Precizní řemeslné zpracování: Dbáme na detail a kvalitu každé realizace, aby vaše prostory vypadaly dokonale.
  • Individuální přístup: Přizpůsobujeme naše služby vašim specifickým požadavkům a představám, abychom dosáhli přesně toho vzhledu, který si přejete.
Kontaktujte nás pro konzultaci a zjistěte, jak můžeme vylepšit vaše prostory pomocí našich designových stěrek a povrchových úprav.
Kategorie
Prodáváme

POST A COMMENT

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ověření reCAPTCHA vypršelo. Prosím, obnovte stránku.

15 Zobrazeno
Nemáte ještě svůj účet? Ten vám vytvoříme během založení firmy. Registrujte svou firmu ještě dnes!.